سوئیج نیپل رده 40 فولادی کربن استیل


سوئیج نیپل رده 40 فولادی کربن استیل





فروش اتصالات فشار قوی







ایرانی و خارجی از جنس استنلس استیل و کربن استیل در سایز و رده های مختلف انواع زانو ،





سه راه ، تبدیل ،گپ، بوشن ، نیپل ، تردولت ، ولدولت ، ساکولت و….در مدل های دنده ای ،





ساکت ، لب جوش و… کلاس9000 – 6000 – 3000 – 2000 – 1000 از برند هایاروپای





غربی و شرقی , ژاپنی , آمریکایی, چینی , روسی و ایرانی





اتصالات SW از خانواده اتصالات فشار قوی هستند



که در فرآیندهای مختلف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها برای خطوط انتقال مواد قابل اشتعال، سمی یا گران قیمت که در آن هیچ نشتی مجاز نیست و برای بخار 300 تا 600 PSI استفاده می شود. آنها فقط همراه با ASME Pipe استفاده می شوند





و در همان محدوده اندازه موجود هستند. آنها در مناطقی استفاده می شوند که لوله کشی دائمی است و برای ارائه ویژگی های جریان خوب طراحی شده اند.





آنها با چندین استاندارد ASTM تولید می شوند و مطابق با ASME B16.11 تولید می شوند. استاندارد B16.11 درجه بندی فشار-دما، ابعاد، تلورانس، علامت گذاری، و الزامات مواد برای کربن آهنگری و فولاد آلیاژی را پوشش می دهد





. اشکال مواد قابل قبول عبارتند از آهنگری، میله‌ها، لوله‌های بدون درز و لوله‌های بدون درز که با الزامات شیمیایی اتصالات، روش‌های ذوب و الزامات خواص مکانیکی ASTM A105، A182 یا A350 مطابقت دارند. آنها در سه درجه بندی فشار موجود هستند: کلاس 3000، 6000 و 9000





اتصالات فشارقوی



اتصالات فشارقوی 2000



اتصالات فشارقوی 3000



اتصالات فشارقوی 6000



اتصالات فشارقوی 9000



اتصالات فشارقوی استیل



اتصالات فشارقوی فولادی



اتصالات فشارقوی اروپایی



اتصالات فشارقوی چینی



اتصالات فشارقوی 304



زانویی اتصالات فشارقوی



سه راهی اتصالات فشارقوی



اتصالات فشارقوی فورج



اتصالات فشارقوی تایوانی



اتصالات فشارقوی npt



اتصالات فشارقوی مگا





برای تراز کردن نیازی به جوشکاری موقتی نیست،



زیرا در اصل اتصالات تراز مناسب را تضمین می کند. فلز جوش نمی تواند به داخل سوراخ لوله نفوذ کند. آنها را می توان به جای اتصالات رزوه ای استفاده کرد،



بنابراین خطر نشتی بسیار کمتر است. رادیوگرافی روی جوش فیله عملی نیست. بنابراین اتصال صحیح و جوشکاری بسیار مهم است. جوش فیله ممکن است با روش‌های معاینه سطحی، ذرات مغناطیسی (MP) یا مایع نافذ (PT) بررسی شود



. هزینه های ساخت و ساز نسبت به اتصالات لب به لب به دلیل عدم نیاز به تناسب دقیق و حذف ماشینکاری ویژه برای آماده سازی انتهای جوش لب به لب کمتر است.





همین طور لوله کشی ها، اتصالات نیز به دلیل قرار گرفتن در شرایط خاص و میزان دما و همین طور فشار متفاوت، در طرح های متفاوتی تولید می شوند تا بتوانند با هر شرایطی و برای هر کاری، استفاده شوند. برای پیدا کردن نوع مناسب اتصالات برای لوله کشی، به اولین و مهم ترین چیزی که باید توجه شود، نوع سیال است. در صورتی که سیال ماده خورنده ای محسوب نشود و این قابلیت را نداشته باشد که به لوله ها و همین طور به اتصالات صدمه بزند، می توان از اتصالاتی که قیمتشان مقداری کم تر بوده و حساس تر و آسیب پذیرتر هستند استفاده کرد. این دسته از اتصالات می توانند برای لوله کشی هایی که در دمای پایین و با فشار کم ایجاد شده اند مناسب باشند.



اتصالات فشار قوی نوعی از اتصالات صنعتی هستند. این دسته از اتصالات در کنار اتصالات جوشی جزو پرکاربردترین و رایج ترین اتصالات صنعتی به شما می روند.



اتصالات فشار قوی به دلیل استحکام زیادی که دارند این نام بر رویشان گذاشته شده است. اتصالات فشار قوی درست مانند اتصالات صنعتی دیگر در لوله کشی های پیچیده و پیشرفته صنعتی و به منظور کمک به انتقال سیالات به کار می روند.



اتصالات صنعتی فشار قوی به عنوان یکی از قدیمی ترین اتصالات صنعتی شناخته می شوند که کاربردهای متنوعی هم دارند. که یکی از انواع دیگر اتصالات صنعتی محسوب می شوند، بیشتر در ابعاد و اندازه های بیشتر و گسترده تر به کار می روند اما اتصالات صنعتی فشار قوی بر خلاف آن ها، در اندازه کوچک تر و برای لوله کشی هایی با لوله های باریک تر مورد استفاده قرار می گیرند.



البته اتصالات فشار قوی به طور کامل با اتصالات صنعتی دیگر متفاوت نیستند و با آن ها برخی ویژگی های مشترک نظیر دوام بالا، مقاومت زیاد و همین طور طول عمر زیادی دارند که این ویژگی، یکی از ویژگی های خاص به خصوص در میان اتصالات باریک تر و کوچک تر محسوب می شوند.



یکی از عواملی که باعث عرضه شدن اتصالات فشار قوی به تعداد زیاد و فروش زیاد آن ها شده است، مقاوم بودن آن ها در دمای بالا و فشار زیاد است. در حال حاضر بیشتر صنایع مهمی که در آن ها کشی ها به منظور انتقال سیالات استفاده می شود، به اتصالاتی نیاز دارند که در صورت بالا رفتن دمای لوله ها، دچار آسیب و نشتی نشده و بتوانند تا مدت زیادی بدون هیچ مشکلی عمل کنند. به طور کلی و از لحاظ فنی سیستم های اتصالات فشار قوی به صورت کاملا ساده شده و به همین دلیل، ارزان و مقرون به صرفه هستند.



خرید اتصالات فشار قوی



اتصالات صنعتی فشار قوی می توانند به صورت گسترده در بسیاری از صنایع مانند صنایع مربوط به نفت و گاز، صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع پلاستیک، داروسازی، صنایع آب و فاضلاب ومورد استفاده قرار بگیرند و بهترین خدمات را ارائه بدهند. لذا خرید اتصالات فشار قوی جزء نیاز های اولیه هر مجموعه ای محسوب می شود.



ساختار اتصالات فشار قوی



اتصالات فشار قوی از گذشته تا به حال نقش کاملا مهمی در پیشرفت و گسترش یافتن صنایع مربوط به نفت و گاز و پتروشیمی دارند. معمولا عمده ماده اولیه به کار رفته در ساخت اتصالات فشار قوی آلیاژهای رایج تر و همین طور فولاد تشکیل می دهد. فولاد و آلیاژ به کار رفته شده در ساخت اتصالات فشار قوی، یکی از مهم ترین نقش ها را در سختی و مقاوم بودن آن ها بازی می کنند.



انواع متفاوت اتصالات صنعتی فشار قوی



اتصالات صنعتی فشار قوی بر اساس کاربردها، ساختار، درجه سختی و مقاومت، کلاس فشاری و میزان تحمل فشارشان و مواردی از این قبیل در دو نوع اتصالات فشار قوی جوشی و اتصالات فشار قوی دنده ای تولید می شوند.



اتصالات فشار قوی جوشی



اتصالات فشار قوی جوشی نوعی از اتصالات هستند که می توان آن ها را با استفاده از جوش کاری به لوله ها متصل کرد. این دسته از اتصالات مزایای بسیار زیادی دارند؛ این دسته از اتصالات باعث می شوند تا لوله ها و اتصالات وزن کم تری داشته باشند و به همین دلیل، مشکلات کم تری در هنگام استفاده از آن ها به وجود می آید. همچنین متصل کردن اتصالات به لوله ها به وسیله جوش کاری بسیار راحت تر است، چرا که هم اتصالات و هم لوله ها از جنس فلز هستند.



اتصالات فشار قوی دنده ای





اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 دسته ای از اتصالات بسیار مهم و کاربردی در صنعت تاسیسات و لوله کشی هستند. به طور کلی اتصالات به منظور هرگونه تغییر در جهت جریان و لوله کشی، ایجاد انشعاب در لوله اصلی برای فراهم کردن مسیر های بیشتر برای عبور سیال، کور کردن یکی از شاخه های لوله و از این قبیل اقدامات ساخته شده و از آن ها استفاده می شود. اتصالات موجود در صنعت لوله‌کشی را از نظر های مختلفی همچون جنس، نحوه اتصال به لوله و تجهیزات، کلاس فشاری و … می توان تقسیم بندی کرد.



از نظر جنس اتصالات را میتوان به سه نوع فولادی، استیل و گالوانیزه تقسیم کرد هر یک از این اتصالات دارای ویژگی های منحصر به فرد خود بوده و با توجه به شرایط موجود در صنعت استفاده می شوند. از نظر قابلیت تحمل فشار توسط اتصالات، کلاس های فشاری مختلفی وجود دارد که اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 از جمله اتصالاتی هستند که تحمل فشار های بالا را دارند.



به طور کلی اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 در صنعت بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و انواع مختلفی دارند که برای کاربرد های متفاوت به کار می روند و در ادامه به مهم ترین آن ها اشاره خواهیم کرد. همچنین در ادامه با ویژگی ها، انواع و خصوصیات اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 آن آشنا می شویم. به طور مختصر درباره نحوه ساخت و کاربرد این اتصالات نیز خواهیم دید.





اتصالات فشار قوی دنده ای نوعی از اتصالات فشار قوی هستند که بیشتر از اتصالات جوشی مورد استفاده قرار می گیرند. این اتصال بیشتر برای لوله هایی که قطر کم تری دارند استفاده می شوند و معمولا دارای دوام و طول عمر نسبتا بالایی هستند. علاوه بر دوام و مقاومت بالایی که این اتصالات فشار قوی دنده ای از خود نشان می دهند، این دسته از اتصالات قیمت بسیار مقرون به صرفه ای دارند و به همین دلایل، امروزه در صنایع متفاوتی از آن ها استفاده های زیادی می شود.



اتصالات فشار قوی دنده ای از طیف گسترده ای از فلزات و آلیاژها نظیر برنز، چدن نشکن، چدن معمولی، استیل، کربن استیل و … تولید می شوند. اتصالات فشار قوی دنده ای بسته به کاربردهای خود انواع متفاوتی دارند.



اتصالات فشار قوی دنده ای فولادی



همان طور که می دانید فولاد یکی از محکم ترین ماده هایی است که برای ساخت و تولید اتصالات لوله مورد استفاده قرار می گیرند. فولاد دوام و استحکام بالایی داشته و به همین دلیل در مقابل زنگ زدگی، خوردگی، حرارت و فشار بسیار مقاوم عمل می کند. یک مورد دیگر که باید بدانید این است که اتصالات فشار قوی دنده ای فولادی، یکی از پرکاربردترین انواع اتصالات صنعتی هستند که تقریبا در تمامی صنایعی که در آن ها از لوله کشی استفاده می شود، به کار می روند. جالب است بدانید که علاوه بر فولاد، معمولا از روی و برنج نیز در ساخت اتصالات فشار قوی دنده ای فولادی استفاده می شود.



از این اتصالات در ساختمان سازی، صنایع مربوط به نفت و گاز، آتش نشانی، تاسیسات، پتروشیمی، پزشکی و … استفاده می شود. به طور قطعی می توان گفت که اتصالات فشار قوی دنده ای فولادی، یکی از بهترین و با دوام ترین انواع اتصالات فشار قوی هستند و امکان فرسوده شدن و آسیب دیدن آن ها بسیار کم است





اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 بسیار پرکاربرد بوده و جهت اتصال لوله های فلزی و شیرآلات به یکدیگر به کار برده می شود و اتصال آنها به صورت رزوه ای (دنده ای) است. به طور کلی اتصال به وسیله رزوه یکی از قدیمی ترین شیوه های اتصال در خطوط لوله کشی است و اکثر اتصالات دنده ای برای لوله ها با قطر پایین (معمولا برای لوله ها با قطر نامی NPS2 و کوچکتر) استفاده می شوند. دلیل این امر این است که در سایزهای بزرگ اتصالات دنده ای به علت آب بندی دشوار کارایی ندارند.



اتصالات فشار قوی دنده ای به دلیل ضخامت زیاد قابلیت تحمل فشارهای بالا را دارند و بر حسب فشار قابل تحمل در کلاس های 2000، 3000 و 6000 دسته بندی می شوند. برای لوله های رده 160 از اتصالات فشار قوی دنده ای کلاس 3000 استفاده می شود



.



اتصالات فشار قوی دنده ای گالوانیزه



اتصالات دنده ای گالوانیزه نوعی از اتصالات کاملا متفاوت با دیگر اتصالات فشار قوی هستند. بر خلاف اتصالات فشار قوی دنده ای فولادی، اتصالات گالوانیزه قابلیت جوش خوردن با هیچ لوله ای را ندارند.



یکی از مهم ترین ویژگی های اتصالات دنده ای گالوانیزه، مقاومت بسیار بالای آن ها در برابر رطوبت است و به همین دلیل، معمولا در لوله کشی هایی که در مکان های مرطوب ایجاد می شوند، از این اتصالات بهره برده می شود.



بر روی تمامی اتصالات فشار قوی دنده ای گالوانیزه، یک سطح از جنس روی قرار می گیرد که باعث می شود تا آن ها در برابر رطوبت مقاوم شده و احتمال زنگ زدگی آن کاهش پیدا کند. معمولا از نوع از اتصالات زمانی به کار گرفته می شوند که لوله های مورد نظر در لوله کشی ها نیز گالوانیزه باشند چرا که در غیر این صورت حتی اگر اتصالات دچار خوردگی و زنگ زدگی نشوند، لوله ها آسیب می بینند.



یک نکته جالب که بهتر است درباره اتصالات فشار قوی دنده ای گالوانیزه بدانید این است که با وجود این که آن ها در برابر خوردگی مقاوم هستند، اما هیچ گاه در لوله کشی های زیرزمینی از آن ها استفاده نمی شود



این اتصالات از سایزهای 3/8 و در بعضی از محصولات تا سایز “4 اینج تولید می شود. و برای اتصال به با رده های 80 ، رده 160 و رده XXS با فشار های 2000 ، 3000 ، 6000 و 9000 بکار برده می شود.



اتصالات فشار قوی فولادی دارای دو دسته از نظر نوع اتصال می باشند ، اتصالات فشار قوی رزوه ای و اتصالات فشار قوی ساکت ولد ، اتصالات رزوه ای به صورت پیچی متصل می شوند و اتصال آنها بسیار ساده می باشد.



اتصالات فشار قوی ساکت ولد دارای لبه صاف می باشد و برای اتصال آنها از جوشکاری مخصوص استفاده می شود و اتصال آنها نصبت به رزوه ای مشکلتر و تخصصی تر می باشد و برای تحمل فشار بالا و آب بندی نیازمند دقت بالایی برای جوشکاری دارد.



این اتصالات در صنایع زیادی کاربرد دارد و در صنایع نفت و گاز بیشتر از نوع اتصالات ساکت ولد استفاده می شود. این اتصالات در صنایعی مانند کارخانجات صنعتتی ، صنایع بادی فشار بالا ، صنایع هیدرولیکی و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و دیکر صنایع بکار می روند.



.



اتصالات دنده ای پلی اتیلن



اتصالات فشار قوی دنده ای پلی اتیلن را می توان یکی از متفاوت ترین انواع اتصالات فشار قوی به حساب آورد. این دسته از اتصالات فشار قوی می توانند به راحتی و بسیار آسان به لوله ها متصل شوند. اتصالات دنده ای پلی اتیلن بسیار ارزان و مقرون به صرفه هستند و وزن کمی هم دارند.



بیشترین کاربرد اتصالات فشار قوی دنده ای پلی اتیلن در لوله کشی های انتقال آب آشامیدنی است؛ این اتصالات به دلیل روکش هایی که بر روی سطوح خود دارند، به هیچ عنوان نمی توانند هیچ گونه تاثیر منفی بر روی آب آشامیدنی بگذارند.



این دسته از اتصالات درست مانند اتصالات جوشی دارای سطحی صاف هستند و به همین دلیل از افت فشار جلوگیری می کنند



انواع اتصالات فشار قوی :



زانو 90 درجه



زانو 45 درجه



سه راه مساوی



سه راه تبدیلی یا کاهنده



در پوش یا کپ



چهار راه فشار قوی



مغزی



تردولت



ولدولت



مهره ماسوره



دارای تحمل فشارهای بالا



تحمل دمای منفی بسیار پایین وو حرارت بسیار بالا



مقاوم در برابر خورندگی و پوسیدگی



قابلیت اتصال رزوه ای و جوشی



دارای آب بندی کامل



قابلیت استفاده در صنایع مختل





اتصالات فشار قوی فولادی دارای دو دسته از نظر نوع اتصال می باشند ، اتصالات فشار قوی رزوه ای و اتصالات فشار قوی ساکت ولد ، اتصالات رزوه ای به صورت پیچی متصل می شوند و اتصال آنها بسیار ساده می باشد.



اتصالات فشار قوی ساکت ولد دارای لبه صاف می باشد و برای اتصال آنها از جوشکاری مخصوص استفاده می شود و اتصال آنها نصبت به رزوه ای مشکلتر و تخصصی تر می باشد و برای تحمل فشار بالا و آب بندی نیازمند دقت بالایی برای جوشکاری دارد.



این اتصالات در صنایع زیادی کاربرد دارد و در صنایع نفت و گاز بیشتر از نوع اتصالات ساکت ولد استفاده می شود. این اتصالات در صنایعی مانند کارخانجات صنعتتی ، صنایع بادی فشار بالا ، صنایع هیدرولیکی و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و دیکر صنایع بکار می روند.